Despre noi Hanul Muresenilor

Cazare Brasov la Hanul Muresenilor

Daca esti in cautare de cazare Brasov aici la Complexul Turistic Hanul Muresenilor vei avea parte de cea mai buna experienta a ospitalitatii.
Situat la poalele padurii la doar 5 minute de Brasov, Complexul iti ofera pe langa serviciile de cazare exceptionale la standard de 4 stele, un centru SPA cu piscina interioara la care aveti acces gratuit, sala de fitness, sauna, salon de tratament si masaj, coafor.

Servicii de care va puteti bucura la Complexul nostru:

Servicii cazare si structura hotel

Hotelul Hanul Muresenilor este clasificat la 4 stele. Hotelul dispune de o structura ce se pliaza pe toate categoriile de turisti.De la familii cu copii pana la grupuri corporate se pot caza in camere duble / apartamente unde beneficiati de paturi matrimoniale de marime king size – 2/2.20 m sau cazare in camere cu paturi single sau twin. Hotelul dispune in total de 81 de locuri de cazare in 6 apartamente de tip garsoniera (junior suite), 3 camere single, 24 de camere matrimoniale sau duble twin, 1 nivel de penthouse cu 4 camere duble deluxe, livin.Complexul mai dispune si un al doilea Pensthouse cu 11 locuri de cazare dispuse astfel: 1 apartament de 3 persoane, 1 camera dubla si 2 camere de 3 persoane.

Servicii corporate, conferinte

Hotelul dispune de 3 sali de conferințe. In total se pot organiza conferințe de pana la 140 de persoane in aranjament teatru. Prima sala de conferință este situata la parterul complexului ce comunica cu loby-ul hotelului. Aici se pot organiza conferințe de pana la 40 de persoane.A doua sala de conferință este amplasata la etajul 1 al hotelului. Aceasta sala de conferință are o capacitate mai mare si anume de 80 de locuri.Sala a treia de conferințe face parte din nivelul de Penshouse unde se pot întrunii maxim 20 de persoane. Saliile de conferinte sunt complet echipate cu sonorizare, video proiector, ecran proiectie si flip-chart.

Servicii masa

Din cadrul Complexului turistic de 4 stele fac parte 3 sali de restaurant unde se pot organiza evenimente corporate ( petreceri tematice firma, petreceri de sfarsit de an, bal mascat…) dar si evenimente sociale ( nunti, botezuri, petreceri..)Prima sala de restaurant poate gazdui pana la 120 de persoane. Sala este structurata pe doua nivele, parter + balcon. Anual aici sunt organizate peste 20 de nunti, botezuri si peste 10 petreceri corporate tematice.Celelalte doua sali pot gazdui evenimente de pana la 40 persoane / fiecare sala. Salile au iesire directa pe terasa unde este amenajat si un locul de joaca pentru copii.

Servicii AQUATERRA SPA

La AQUATERRA SPA beneficiati de:

  • piscina interioara pentru adulți
  • piscina interioara copii
  • hidromasaj cu apa de izvor
  • sauna umeda
  • sauna uscata finlandeza cu sare de Himalaya
  • sauna ruseasca – exterioara
  • masaje
  • tratamente

Piscina este functionala tot timpul anului. Programul acesteia este afisat la receptie si in camere.

Salon masaj si tratament- pe baza de programare, unde puteti beneficia de diverse tratamente sau masaje de relaxare.

Lista tarifara se regaseste la receptie hotelului.Sala de fitness – la etajul 1 al hotelului se regaseste o sala de fitness complet utilata.

Vizitează galeria foto!