IDEI PETRECERI TEMATICE CORPORATE

Restaurant Hanul Mureșenilor va ajuta cu organizarea petrecere corporate Crăciun si cu idei de petreceri tematice corporate. Dumnevoastră ne comunicați bugetul iar noi venim cu soluția. Din partea noastră 10% discount acordat pentru petrecerile corporate Crăciun organizate în cursul săptămânii și de asemenea oferim și Muzica Live!

Mai jos vei găsi câteva tips-uri, ce ar trebui sa faci pentru a organiza o petrecere corporate de Crăciun de neuitat pentru angajații tai:

ÎNCEPEȚI CÂT MAI CURÂND POSIBIL

Planificarea unei petreceri corporative implică o mulțime confirmării din partea invitațiilor. Deci, începeți cu procesul de planificare cât mai curând posibil.

FACEȚI LISTE

Faceți liste. Listele sunt cele mai bune lucruri din lume pentru planificarea unei petreceri corporatiste. Nu numai că vă ajută să sortati procesul de planificare a petrecerii corporative în sarcini gestionabile. De asemenea, ele vă ajută să urmăriți cât  ați realizat deja și cât mai rămâne de făcut.

CREAȚI O ECHIPĂ DE EVENIMENTE

Dacă compania dvs. nu are deja o echipă de evenimente, acum este momentul potrivit pentru a crea una. Alegeți persoane cu aranjamente de abilități diferite din întreaga companie. Echipa dvs. vă poate ajuta cu totul, de la alocarea bugetelor la invitarea și chiar și la curățarea ulterioară. Mai multe mâini fac munca ușoară și având o echipă de evenimente bune vă poate ajuta să obțineți lucrurile mult mai repede.

SETAȚI BUGETUL

Acest lucru este foarte important. De aceea chiar în partea de sus a listei ar trebui să fie stabilirea bugetului. Aflați cât de mult bani trebuie să cheltuiți cât mai curând posibil este cu adevărat important. Și va avea cel mai mare impact asupra tipului de corporație pe care o organizați.

Impreuna cu tine stabilim un buget in care ar trebui sa fie organizata petrecerea corporate de sfarsit de an. Putem sa oferim un meniu festiv de la 75 lei , complet personalizabil sau va puteti bucura de un sejur de cazare cu mese incluse, cu cina Traditionala Romaneasca la care sa ivitam Ansambluri Folclorice, activitati de divertisment, cabaret, formatie cu muzica live. Acestea sunt doar cateva idei petreceri tematice corporate!

SETAȚI DATA

Restaurantele din Brasov se umple rapid, mai ales în weekend. Confirmarea unei date ar trebui să fie următorul lucru pe care îl faceți. În mod tradițional, joi sunt zilele cele mai populare pentru petrecerile corporatiste, deoarece nu iau timp personal. Vineri fiind finalul unei saptamnai aceasta poate fi o alegere reusita. Dar si in weekend poate fi setata petrecerea corporate de sfarsit de an daca luati in calcul un sejur de cazare la care sa participe si familia.

 Cu toate acestea,  țineți cont de zilele anterioare ale săptămânii, unde oferim 10% discount acordata la nota de plata.

DECIDEȚI CE FEL DE PETRECERE ESTE

Când vine vorba de a decide ce fel de petrecere arunci, aici sunt principalele lucruri de luat în considerare …Petrecerile de sfarsit de an pot fi tematice, bal mascat, cabaret, Seara Romaneasca sau puteti privii retrospectiv si sa organizati o petrecere de neuitat in stilul gatsby, cu costume din ani 30 unde prohibitia isi facea aparitia.

Noi va ajutam cu muzica Live! Formatia noastra o sa va insufleteasca petrecerea.

Va stam la dispozitie pe e-mail : office@hanul-muresenilor.com sau la 0758 025 449 sau 0268272971!