Unde ne cazam la Brasov?

Vacantele la munte se afla in topul preferintelor turistilor, indiferent de perioada anului, iar Brasovul este una dintre cele mai vizitate zone.

Din acest motiv, locurile de cazare sunt ticsite pe toata durata sezoanelor, fiind destul de dificil sa se gaseasca ceva grozav pentru o familie intreaga, astfel ca multi aleg sa faca anumite compromisuri.

Insa cei care cauta oferte de cazare in Brasov, trebuie sa stie ca se pot orienta catre hotelurile din imprejurimile Brasovului.

Hotelurile din imprejurimile Brasovului

Complex Turitic Hanul Muresenilor este unul dintre preferintele turistilor cand vine vorba de cazare la un hotel cu centru SPA si care sa mai includa si cateva facilitati pentru copii.

Hotelul este situat la doar 5 minute de Brasov intr-un colt de natura, inconjurat de paduri de brad, izvoare naturale, cu acces din DN1A Brasov-Cheia-Prahova.

Sejurul de cazare la complexul turistic Hanul Muresenilor de 4 stele il puteti achita si cu tichete de vacanta. Inca de acum 2 ani Hanul Muresenilor a incheiat un parteneriat cu Sodexo, Cheque Dejeuner, Edenred.